Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Тестови за мали ученичиња

Тестови за мали ученичиња

Цена 350,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Развој на детето
Димензии: 200/260 mm-238 страници; брош повез

Тестовите за мали ученичиња се изработени од професионални педагози и психолози, со кои ќе може полесно да се провери предзнаењето на вашето дете и ќе му помогне во подготовката за понатамошното учење и подобрување на знаењето. Изданието е наменето за деца од 6-8 години. Книгата тематски е поделена на 6 области: внимание и меморија, мислење, математика, развивање на говорот, читање и подготовка на рацете за пишување.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce