Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Судир на кралеви КНИГА 1
Цена ден 499,00
Категорија: Белетристика
Едиција: Песна за мразот и оганот
Автор: Џорџ Р.Р.Мартин
Димензии: 145/205mm – 439 страници; брош повез

Во овој дел на "Песна за мразот и за огнот", Џорџ Р.Р. Мартин создаде дело со ненадминлив замав, сила и имагинација. Судир на кралевите не води во свет на сплетки и сјај, чудесни битки, целосно поинакви од се што досега имате искусено.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce