Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Среќа
Цена 126,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Меки книги - Чувства
Димензии: 150/150 mm-10 страници /корица и станици од сунѓер и картон / илустрации во боја

Среќен ли си кога грее сонцето? Среќен ли си кога си опкружен со членови на семејството? Неодолива книгичка, која ги покажува сите работи што ги прават дечињата среќни. На нежен и внимателен начин им помага на дечињата да ја разберат и покажат среќата.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce