Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Спорт
Цена 441,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: Ларус енциклопедија за млади
Димензии: 220/290 mm - 95 стр; тврд повез

Оваа книга претставува цела една палета спортски активности, кои можат да се практикуваат како спортови во слободно време или пак, како спортови со натпреварувачки карактер. Дел од страниците се посветени на победите и рекордите што се најважни во светски рамки и во рамките на Олимписките игри.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce