Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Слатки мали тајни
Цена ден 99,00
Категорија: Сликовници
Едиција:
Димензии: 205/298 mm – 24 страници ; брош повез

Драги дечиња! Прочитајте ги овие детски тајни и испратете ни ја вашата тајна во пликот што се наоѓа прикачен на задната корица. Со тоа станувате учесник во наградната игра на ТОПЕР. Покрај тоа што може да бидете дел од наредната книга со тајни, ќе станете и потенцијален добитник на многу награди од книжарниците на ТОПЕР!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce