Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Семејниот компјутер на Прасето Пепа

Семејниот компјутер на Прасето Пепа

Цена ден 89,00
Категорија: Сликовници
Едиција:
Димензии: 202/202 mm – 24 страници ; брош повез

Мајката Прасе работи на домашниот компјутер, но Пепа и Џорџ сакаат да ја играат играта Среќната кокошка. Дали Таткото Прасе ќе дојде и ќе го поправи исклучениот компјутер? Прочитај повеќе во оваа слатка приказна за прасињата...

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce