Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Семафор
Цена 490,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: /
Димензии: 365/300 mm-10 страници/ картонска корица и страници, модул за светло и модул за звук

Возилата како такси возилото, автомобилите, велосипедот за пица, камионот за превоз, се користат за превоз на луѓето и производите од едно на друго место. Овие возила се користат според нашите потреби. Тие се многу корисни за нашиот секојдневен живот.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce