Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Сам дома
Цена ден 250,00
Категорија: Сликовници
Автор: Џон Хјуџес
Димензии: 230/280 mm-40 стр.

Класичниот филм што сите го знаете и го сакате сега е илустрирана сликовница во која може да ужива целото семејство - исполнета со смотаните крадци, брилијантните стапици и со малиот Кевин, кој мора да го брани својот дом. Дали може да ги спречи крадците да влезат во неговиот дом? И дали неговото семејство ќе се врати навреме за Божиќ?

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce