Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Самодоверба
Цена 84,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Вредности - Градење на карактерот и на свеста
Димензии: 280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја

Самодовербата е многу важна за успешно созревање на вашето дете. детето мора да има самодоверба за да совладува нови предизвици и не треба да се плаши да продолжи да се обидува, без разлика дали ќе успее. Помогнете му на детето да верува во себе и да ја развие својата самодоверба со овие кратки приказни. Ови сликовите, забавни и илустрирани приказни ќе помогнат вашите деца да изградат самодоверба и да ги прошират своите граници, да пробуваат нови нешта и да не се откажуваат.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce