Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Работи кои секоја невеста треба да ги знае

Работи кои секоја невеста треба да ги знае

Цена 210,00 ден
Категорија: Белетристика/прирачник
Автор: Мишел Парк Лазет
Димензии: 92/152 mm -143 страници; тврд повез

Сé што ви е потребно за да го испланирате совршениот ден. 

Вклучувајќи:

-Како да го испланирате буџетот

-Како да ги изберете вашите придружници

-Како да го одберете невестинскиот фустан

-Како да направите да им биде удобно на вашите гости

-Како да се справите со дарувањето и со невестинската забава

Дополнителни совети за избирањето на вашите гости, на снабдувачите за работите што ви се потребни, изборот на деталите, справувањето со деликатните ситуации и многу, многу повеќе!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce