Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Работи кои секоја жена треба да ги знае

Работи кои секоја жена треба да ги знае

Цена 210,00 ден
Категорија: Белетристика/прирачници
Автор: Алана Калв
Димензии: 92/152 mm -143 страници; тврд повез

Овој џебен придружник содржи сé што една жена треба да знае.

Вклучувајќи:

-Како да побарате покачување на плата

-Десет стилски парчиња што треба да ги поседува секоја жена

-Како да додадете фудбалска топка

-Добри одговори на лоши флертувачки фрази 

-Како да организирате коктел-забава

-Како да се изведе паралелно паркирање

Дополнителни совети за бонтон и за односите со другите, за забавувањето, како и совети за готвење, упатства „направи сама“, информации во врска со здравјето, техники за самоодбрана, и многу, многу повеќе!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce