Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Повеќе за Тајната
Цена ден 294,00
Категорија: Белетристика
Автор: Д-р Лиза Лав
Димензии: 140/180 mm – 272 страници ; брош повез

Повеќе за тајната ја открива вистинската природа на законот за привлечност за да можеме да ги избегнеме стапиците на духовната алчност и вистински да му служиме на светот. Напишана на јасен и привлечен начин книгата претставува решителен и храбар обид да им се објасни на читателите разликата помеѓу користењето на законот за привлечност на егоистичен и материјалистички начин наспроти духовниот начин. Навистина, мошне вредна книга!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce