Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Пламен на страста
Цена 270,00 ден
Категорија: Белетристика, Љубовни
Автор: Хана Филдинг
Димензии: 145/205mm -355 страници; брош повез

По откажувањето на својата венчавка, Корал Синклер, прекрасна но наивна фотографка, дознава дека го загубила и татка си. Напуштајќи го познатиот живот во Англија, заминува за Кенија, за да го преземе своето наследство - Мпинго, плантажата којашто е нејзиниот дом од детството. На патувањето, Корал запознава харизматичен странец и нивната магнетна привлечност ја затресува до сржта. Кога повторно го среќава во близина на Мпинго, неколку дена подоцна, добива предупредување дека не треба да му верува. Рафаел де Монфорт, сопственик на ноќен клуб и на соседната плантажа, не е само злогласен женкар, туку е вплеткан и со маќеата на Корал, која можеби е поврзана со смртта на нејзиниот татко - или барем така велат гласините.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce