Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Петалуда и Апони, ќерката на шаманот

Петалуда и Апони, ќерката на шаманот

Цена ден 150,00
Категорија: Белетристика
Автор: Софи-Луси Морен
Димензии: 126/177 mm-121 стр.

Се заразив со вирусот на патувањето! И Шака, мојот пријател пеперуга, ме води на незаборавни патувања. Овој пат, ние тргнуваме кон едно индијанско село, каде што ја сретнувам Апони, ќерката на шаманот, која како да ми е сестра-близначка. Двете, тргнуваме во срцето на шумата во потрага по дивото растение, кое би можело да му го спаси животот на Најати, младо момче што се разболува од тешка болест. Таа мисија ни ја довери шаманот и секоја минута е важна. Дали ќе успееме? Нурни се во оваа книга за да дознаеш!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce