Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Нејзиното име - АЈЛИН

Нејзиното име - АЈЛИН

Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Ајше Кулин
Димензии: 100/200mm -391 страници; брош повез

Ова е книга за вистинската и бурна животна приказана на Ајлин Девримел.. Ќе ви откриеме само малку. Ајлин била мажена четири пати, и тоа дури и за либиски принц и станала принцеза. Завршила медицина и станала многу познат психијатар. А откако и здодеало се, станува офицер на американската војска со чин полковник..

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce