Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Несебичност
Цена 84,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Вредности - Градење на карактерот и на свеста
Димензии: 280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја

Ако ги научите децата колку е важно да се биде несебичен тие ќе се развијат во добри и љубезни луѓе. Со овие кратки приказни помогнете му на вашето дете да развие чувство да добродушно делење, несебично жртвување и сочувствителен дух. Овие лесно разбирливи, забавни приказни со прекрасни илустрации ќе го научат вашето дете на важноста на несебичноста и ќе го научат да се грижи за другите.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce