Log in / Register Cart (0)
You have no items in your shopping cart.
Picture of Неверојатни 3Д Бубалки

Неверојатни 3Д Бубалки

Price ден 210,00
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: 3Д Серија
Димензии: 215/280 mm-22 страници-сликовница и 2 пара 3д наочари

Со помош на овие неверојатни 3Д слики можете да им се придружите на стампедото од диносауруси поместени на страниците во зачудувачки формат, како и да сретнете голем број бубалки кои ви се чини лазат и излегуваат од страниците. Освен тоа книгите се преполни со факти за праисториските суштества и светот на малите ѕверови.

Contact

Our Store Locates at nopstyle.footer.addresses

Copyright © 2018 Toper. All rights reserved.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce