Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Надеж книга 1
Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Ајше Кулин
Димензии: 100/200mm -256 страници; брош повез

Во времето кога Босна, омиленото место на Османлиите се губи на маса, со ставање потпис, семејството Кулин се сели во Истамбул, додека последниот министер за финансиите на империјата во пропаѓање, Ахмет Решат, оди во егзил... Ајше Кулин на своите читатели уште еднаш им нуди книга што нема да ја пуштат од раце и подарок, кој по читањето, длабоко ќе им се вреже во сеќавањата.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce