Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на  Музика
Цена 150,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја

Тука ќе ги откриете музичките инструменти како и музичките правци низ историјата. Младите читатели ќе уживаат и ќе се стекнат со многу интересни информации кои ќе им помогнат да навлезат подлабоко во светот на музиката. 

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce