Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Мојот татко
Цена 126,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Меки книги - Семејство
Димензии: 150/150 mm-10 страници /корица и станици од сунѓер и картон / илустрации во боја

Топла книгичка за дечиња, која им помага да ги разберат сите прекрасни и неповторливи аспекти на врската меѓу таткото и детето. Симпатичните илустации и едноставните реченици ја прават оваа книга идеална и лесно разбирлива за вашите деца.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce