Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Мојата прва енциклопедија

Мојата прва енциклопедија

Цена 450,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 212/282 mm- 160 стр.;тврд повез

Општа енциклопедија за најмладите, во која се опфатени повеќе теми, поделени во 5 области: на тема, како, кога, каде и зошто. Илустрациите го дообјаснуваат поимот и на тој начин истата ја прават поприфатлива и попривлечна и за помали деца. За секој поим што се објаснува има по едно прашање, чиј одговор треба да го извадат од текстот што е прикажан.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce