Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Моите возила

Моите возила

Цена 399,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: /
Димензии: 235/300 mm-23 страници/ картонска корицаа и страници и модул со звуци

Нова звучна сликовница! Секое дете сака да дознае се за автомобилите: како сигнализираат, каде "спијат", што има во нив.. Книгата "Моите возила" ќе го запознае детето со најразлични возила! Забавните фрази, разнобојните илустрации и интересните звуци ќе ги прикажат овие возила на фасцинантен начин!

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce