Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Математика и информатика

Математика и информатика

Цена 441,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: Ларус енциклопедија за млади
Димензии: 220/290 mm - 95 стр; тврд повез

Овој труд, поделен на пет делови, илустративно ве води низ историјата на матеметиката и информатиката со прецизни информации, додека привлечниот начин на прикажување на симболите, теоремите, постулатите ја прават идеален прирачник за подготвување на испити или за изнаоѓање одговори на прашањата од современиот свет.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce