Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Малото куче
Цена ден 95,00
Категорија: Сликовници
Едиција: Мали животни
Димензии: 145/172 mm – 10 страници, картон

Овие сликовници се предвидени за најмладите, изработени од цврст картон со визуелен приказ на животни им го доловуваат и објаснуваат животинскиот свет на децата со текстуален дел кој е прилагоден за најмалата возраст. Со четирите наслови Малото Пајче, Малото зајаче, Малото куче и Малото маче го привлекуваат вниманието на децата и воедно ги едуцираат.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce