Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Мала помош за идната мајка

Мала помош за идната мајка

Цена 320,00 ден
Категорија: Белетристика/фантазија
Автор: Јелица Лончар
Димензии: 124/190 mm -174 страници; тврд повез

Мала помош и мал совет секогаш ѝ се потребни на идната мајка, која за првпат се соочува со најубавиот момент во својот живот - бременоста и раѓањето на првото дете.
Затоа советите и помошта што ѝ ги дадов на мојата ќерка сакам да ги споделам и со другите млади жени , кои за првпат ќе станат мајки. Да уживаат во секој момент од бременоста и со нежно исчекување да си го замислуваат своето бебенце. Да се ослободат од стравот и од загриженоста и на најлесен начин, самоуверено и релаксирано, без трошка стрес да се грижат за својот нов член и максимално да учествуваат во неговото одгледување.
Во овој мал прирачник ќе најдат и многу други мали совети за негата и за исхраната на бебето, неколку рецепти за подготвување на првите оброци, совети за првите прошетки и многу други работи, кои младата мајка треба да ги знае.

Со љубов,
Јелица Лончар

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce