Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Малата црвена кокошка
Цена 315,00 ден
Категорија: Звучна бајка
Едиција: книга со звук
Димензии: 195/185 mm-10 страници/ картонска корица и страници и модул со звуци

Запознајте се со сите животни од фармата преку оваа интересна приказна. Преку звучниот модул, вашето дете може да го слушне текстот од секоја страница и самостојно да ужива во приказната.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce