Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Кошарка
Цена 150,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја

Кошарката е еден од најпопуларните и најинтересните спортови. дознајте за потеклото, правилата и луѓето што се истакнале во оваа игра. Преполна со разнобојни фотографии и факти, секоја енциклопедија претставува право задоволство за читателот. 

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce