Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Кони и љубовното писмо

Кони и љубовното писмо

Цена ден 199,00
Категорија: Белетристика
Автор: Јулија Боеме
Димензии: 147/215 mm-93 стр.

Што се случува во одделение на Кони?!? Љубовниот вирус е прекинат! Кони е сосема сигурна, дека таа не е заљубена. Или можеби не е баш така? Од каде да знае, дека е заљубена? Но, и таа сака да добива љубовни писма, како нејзината другарка Ана. А кога веќе никој не и пишува, тогаш таа мора некако сама да си помогне...

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce