Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на КОМУНИКАЦИЈА од почетоците до интернет

КОМУНИКАЦИЈА од почетоците до интернет

Цена 441,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: Ларус енциклопедија за млади
Димензии: 220/290 mm - 95 стр; тврд повез

Комуникацијата меѓу луѓето, говорот, јазикот, писмото подоцна развивајќи се и мултимедијално во облик на весник, телевизија, радио и на крајот секако и компјутерската писменост е она есенцијалното што не двои од останатите животински видови. Токму затоа низ страниците на оваа книга се прикажани интересни примери на комуницирањето денес и периодично е прикажана историјата на комуникацијата низ вековите.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce