Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Кога доцни принцот
Цена ден 236,00
Категорија: Белетристика
Автор: Велко Неделковски
Димензии: 105/185mm - 144 страници; тврд повез

Овој роман претставува една прекрасна приказна за љубовта и животот на младите луѓе во нашата земја. Авторот сосема реално го прикажува животот на младите девојки и нивните соништа, стравови, желби и копнежи.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce