Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Книга за џунглата
Цена 220,00 ден
Категорија: Сликовници
Едиција: Стрип-сликовници
Димензии: 220/290 mm – 64 страници ; мек повез и илустации во боја

Класичните приказни и бајките одат рака под рака додека децата растат. Меѓутоа, во ова време на комични книги, класичните се повеќе и повеќе се забораваат. Имајќи го ова во предвид, одбравме 24 најпознати класични приказни и ги сместивме во графички стрипови. Додека оригиналната приказна е оставена сосема идентична. Јазикот на кој овие приказни се раскажани е лесно читлив и концизен, а цртежите се во разиграни колоритни графики кои овозможуваат да уживате во читањето. И за децата и за тинејџерите оваа серија претставува прекрасно четиво, а на вашето дете ќе му помогне да ја научи разликата меѓу цртаните филмови и класичните дела..

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce