Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Капка и Капкичка
Цена ден 199,00
Категорија: Сликовници
Автор: Сами Михаел
Димензии: 240/240 mm-40 стр.

Високо на едно дрво две капки вода гледаат во две деца што седеа во паркот. Исто како и двете капки вода, двете деца ќе се разделат - ќе заминат на различни краеви во светот. Каде и како ќе завршат двете деца и двете капки вода, кого ќе сретнат на своето патување и дали повторно ќе се видат? Во многу лирски стил, Сами Михаел раскажува приказна за природниот циклус на водата, силата, за можностите на водата насекаде на светот и за нејзиното постојано движење, кое се повторува - параболата на самиот живот..

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce