Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Каи и неговиот камион

Каи и неговиот камион

Цена 85,00 ден
Категорија: Сликовници
Едиција: Транспорт серија
Димензии: 116/155 mm-10 страни, картон

Кратки приказни изработени од цврст картон во најнеобични форми како камион, багер и цистерна. Каи и неговиот камион, Бени и неговиот багер и Том и неговата цистерна се насловите од оваа серија.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce