Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Историја на уметноста
Цена 441,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: Ларус енциклопедија за млади
Димензии: 220/290 mm - 95 стр; тврд повез

Овој труд ги опишува големите настани од историјата на уметноста во сите земји од светот, од праисторијата, па до денес. Целата книга е проткаена со илустрации во боја од уметничките дела од сите области на уметноста.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce