Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Искреност
Цена 84,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Вредности - Градење на карактерот и на свеста
Димензии: 280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја

"Искреноста е првото поглавје во книгата на мудроста". За да го научите вашето дете на искреност, потребни ви се многу време и трпение. вашето дете мора да знае дека искреноста значи да ја зборувааш вистината, да бидеш директен и достоинствен. Сега е време да му го покажете значењето на вистината на вашето дете со овие инспиративни и забавни кратки приказни. Овие приказни со прекрасни илустрации ќе ги потикнат вашите деца да ја зборуваат вистината и да бидат искрени не само со другите, туку и со себе.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce