Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Илустриран речник на англиски јазик за деца

Илустриран речник на англиски јазик за деца

Цена ден 1.050,00
Категорија: Речници
Едиција: /
Димензии: 190/260 mm - 280 стр., тврд повез

Сликовит речник за деца, кој содржи повеќе од 2100 зборови и повеќе од 4000 примери со реченици, претставени на начин, кој на детето му е лесен за читање и за разбирање. Книгата е богата со илустрации, кои го надополнуваат и визуелно го објаснуваат секој израз.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce