Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Изгубената девојка
Цена 270,00 ден
Категорија: Белетристика/трилери
Автор: Катрин Крофт
Димензии: 145/205mm -296 страници; брош повез

Пред осумнаесет години шестмесечната ќерка на Симона Портер, Хелена, е киднапирана.
Симона и нејзиниот сопруг, Мет, едвај успеваат повторно да ги состават парчињата од својот живот, но болката од загубата на нивното дете никогаш не ги напушта. Тогаш се појавува една млада девојка по име Грејс и ѝ кажува на Симона дека има информации за нејзината исчезната ќерка.
Но, која е Грејс? И дали Симона може да ѝ верува?
Но, кога и Грејс исчезнува, Симона се вплеткува во очајна потрага по својата ќерка и по девојката што може да има клучни информации за случајот. Таа е само на чекор од вистината, но тој чекор се наоѓа на опасна и болна територија.
Симона ја загуби својата ќерка. Но дали ќе го загуби и животот обидувајќи се да ја најде?

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce