Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Игра на тронови КНИГА 1

Игра на тронови КНИГА 1

Цена 499,00 ден
Категорија: Белетристика
Едиција: Песна за мразот и оганот
Автор: Џорџ Р.Р.Мартин
Димензии: 145/205mm – 400 страници; брош повез

РОМАН СО НЕВИДЕНА СИЛА НА ФАНТАЗИЈАТА ДОСЕГА ОД ПЕРОТО НА НАЈГОЛЕМИОТ МАЈСТОР НА ЖАНРОТ! Во "Игра на тронови" Џ.Р.Р.Мартин создал вистинско ремек-дело обединувајќи го најдоброто што може да го понуди жанрот на епската фантастика. Магија, сплетки, романси и авантури ги исполнуваат страниците на првиот дел од првиот том на оваа епска серија, кој, сигурно, ќе ги одушеви не само љубителите на жанрот, туку и многу поширок круг читатели.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce