Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Земјата активна планета
Цена 441,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: Ларус енциклопедија за млади
Димензии: 220/290 mm - 95 стр; тврд повез

Од своето раѓање нашата планета постојано се менува, континентите се поместуваат, карпите се преобразуваат, климата се менува. Во оваа книга е прикажана еволуцијата на една мошне жива планета - ЗЕМЈАТА.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce