Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Земја
Цена 150,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници /тврд повез /илустации во боја

Одсекогаш луѓето биле фасцинирани од планетата на која што живеат. Прашањата за формирањето на Земјата, од што е составена и која е нејзината иднина - сите се одговорени во оваа книга. Енциклопедијата содржи многу фотографии и дијаграми што ќе го направат читачкото искуство уште повозбудливо.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce