Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Затоа што те љубам
Цена 199,00 ден
Категорија: Белетристика
Автор: Гијом Мисо
Димензии: 100/200mm - 360 страници; брош повез

Трогателна човечка приказна во која се обединети трите најважни елементи во животот на секој човек: Љубовта на родителите кон децата, што би направиле за некого што го сакаме и неизбежното прашањето за смртта? Волшебна љубовна приказна која ве вовлекува во мистеријата и ве држи во неизвесност се до самиот крај, кој нема така лесно да го заборавите.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce