Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Животните од фармата

Животните од фармата

Цена 60,00 ден
Категорија: Боенки
Едиција: Волшебно боење
Димензии: 220/280 mm – 8 страници за боење ; брош повез

Волшебно, забавно задоволство! Намокрете ја четката со мала количина на вода. Започнете од врвот на страницата и обојте една по една површина. Различните површини се во различни бои. Подигнете ја четката и преминете на друга површина Дозволете сликата да се исуши пред да ја свртите страницата

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce