Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Енергија и материја
Цена 441,00 ден
Категорија: Енциклопедии
Едиција: Ларус енциклопедија за млади
Димензии: 220/290 mm - 95 стр; тврд повез

Гравитација, притисок, варијации на движење, дејство на силите, трансфер на енергија, електростатика и електромагнетни бранови, топлина и температура - сето ова и многу повеќе во овој прекрасен прирачник за физика и хемија.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce