Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Еден супер трактор
Цена 95,00 ден
Категорија: Сликовници
Едиција: Транспорт серија
Димензии: 190/150 mm-10 стр.;картонски страници и илустрации во боја

Нова серија со нови транспортни сликовници. Со многу животни , живи бои, на цврст картон раскажани се три нови приказни и тоа: Дојди, вози се со мене, Доаѓаат пожарникарите и Еден супер трактор.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce