Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Другарство

Другарство

Цена 84,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Вредности - Градење на карактерот и на свеста
Димензии: 280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја

Како родител мора да препознаете колку е важно и колку е ценето пријателството во животот на вашето дете. Врската што вашето дете ја формира со своето другарче е клучна за неговиот развој и за успехот во социјалниот двет. Помогнете му на вашето дете да склучува нови пријателства и да биде лојален и посветен пријател со овие едноставни, забавни и лесно разбирливи приказни. овие разнобојни приказни ќе му овозможат да развие социјално-емотивни вештини и да гради пријателства исполнети со доверба и со разбирање.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce