Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Домашни специјалитети

Домашни специјалитети

Цена ден 99,00
Категорија: Прирачници
Едиција: Мали мајсторства
Димензии: 165/235 mm-65 страници ;брош повез

Нови наслови од оваа едиција на готвачи! На 65 страници во боја, надополнети со фотограии може да најдете преку 70 рецепти коишто се описно објаснети односно постапката на приготвување на рецептот и исто толку фотографии на рецептите.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce