Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Додека не зазори 1
Цена ден 399,00
Категорија: Белетристика
Автор: Хан Сујин
Димензии: 150/210mm-372 страници

Книга за исклучителната љубов без граници помеѓу еден Кинез- лекар И една Американка- новинарка за време И по Втората светска војна, кога политичките збиднувања во светот силно И директно влијаеја врз човечките судбини И кога луѓето беа принудени да тргнат по патиштата по кои никогаш, во некое нормално време не би оделе. 
За борбата помеѓу бесконечната љубов И суровите разлики во културите И политичките општества, како И желбата да се заштити семејството, без разлика на цената, ве оставаме да дознаете со читање на ова извонредно дело.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce