Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Добри навики

Добри навики

Цена 84,00 ден
Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Вредности - Градење на карактерот и на свеста
Димензии: 280/210 mm-21 страници /брош повез /илустрации во боја

"Навиките се надобрите или најлошите слуги на луѓето". Добрите индивидуи имаат добри навики. Поттикнување на развитокот на добрите навики уште од најмала возраст кај децата е една од клучните работи што треба да ги направи родителот. Помогнете во градењето силна личност кај вашето дете со овие колоритни, кратки приказни. Овие лесно разбирливи и инспиративни приказни, не само што ќе му помогнат на вашето дете да развие добри навики, туку и ќе ги подобрат физичкото и менталното здравје на детето.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce