Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Денот кога исчезнавме
Цена ден 270,00
Категорија: Белетристика, Трилер, Мистерија, Драма Автор: Луси Робинсон Димензии: 145/205mm -444 страници; брош повез

Ени има тајна... Но нема да ви ја каже, а нема ниту ние. Тоа е болна тајна што никој не посакува да ја има, но Ени не е загрижена. Особено не сега, кога се појави некој што е решен да ѝ помогне.
Кејт побегна од дома. Но не сака да ни каже зошто – тоа би ја уништило целта на бегството, зарем не? Но не е толку лесно да се почне од почеток, особено бидејќи една личност ѝ е секогаш во умот.
Ако погледнете под површината, никој не е оној што се претставува. Дури ни Ени и Кејт, старите пријателки, повеќе не се сигурни во тоа кои се навистина. Но колку долго овие пријателки ќе можат да бегаат од своите тајни од минатото, пред да им ја уништат иднината?
„Каква книга! Фантастични ликови, мрачни тајни и паметен, шокирачки заплет кој комплетно ќе ве изненади. Прочитајте ја!“ – Луси Дајмонд, топ 10 најпродавани автори на „Сандеј тајмс“.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce