Најави се / Регистрирај се Кошничка (0)
Немате ставки во Вашата кошничка.
Слика на Дедовите приказни
Цена 220,00 ден
Категорија: Збирки приказни
Едиција:
Димензии: 192/236 mm- 80 стр.;тврд повез и илустрации во боја

Се што му беше потребно на дедо му на Давид беше удобниот стол, за да седне и да му раскажува приказна. А дедото имаше приказна за секоја ситуација - било Давид да сакаше да стане фотограф, или да сакаше да ја сподели новогодишната среќа. Со приказните на неговиот дедо и вие ќе научите што е љубов, надеж, почит како да ги одберете вистинските работи во животот.

© 2017 Топер ДОО. Сите права задржани.

Powered by nopCommerce | Developed by Pro nopCommerce